Contractvormen

Bij Kinderdagverblijf ’t Treintje kunt u uit drie contractvormen kiezen: een 52-weken, een 47-weken en een 40-weken contract. Bij alle contractvormen mogen Nationale feestdagen die op een vaste opvangdag vallen geruild worden. Deze moeten ingezet zijn in hetzelfde jaar als de Nationale feestdag.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen.

52

weken contract

Bij dit contract neemt u kinderopvang af voor 52 weken, oftewel een heel jaar. Het uurtarief is wat goedkoper dan dat van een 40 weken contract en heeft daarnaast ook een voordeliger tarief voor een extra half uur of extra uur. Dit contract heeft een opzegtermijn van één maand.

Contact

47

weken contract

Bij dit contract neemt u kinderopvang af voor 47 weken. Er worden 52 weken opvang gereserveerd en u deelt zelf 5 weken verlof flexibel in, die u niet afneemt per jaar. Het uurtarief is duurder dan dat van een 52 en een 40 weken contract. Dit contract heeft een opzegtermijn van één maand.

Contact

40

weken contract

Het 40 weken contract houdt in dat u 40 weken per jaar, buiten de vastgestelde Nederlandse schoolvakanties, gebruik kunt maken van kinderopvang. Het uurtarief en het tarief voor een extra half uur en uur liggen echter iets hoger dan bij het 52 weken contract. Dit contract heeft ook een opzegtermijn van één maand.

Contact

Aanmelden bij Kinderdagverblijf ’t Treintje

De keuze voor een kinderdagverblijf is niet zomaar gemaakt.

U heeft bepaalde verwachtingen en wilt graag zien waar uw kind terecht komt en bij wie. Daarom kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor een rondleiding bij Kinderdagverblijf ’t Treintje.

Voor een afspraak kunt u bellen naar 013 87 95 271 of een mail sturen via ons contactformulier

direct aanmelden bij ons kinderdagverblijf