Kinderdagverblijf ’t Treintje

Opvang voor kinderen van 6 weken tot 4 jaar

’t Treintje is een particulier kinderdagverblijf dat opvang biedt aan maximaal 32 kindjes per dag in de leeftijd van 6 weken tot 4 jaar. Wij streven ernaar om kwalitatief goede en verantwoorde kinderopvang aan te bieden. Wij bieden ouders de mogelijkheid zorg voor kinderen te combineren met werk, studie en andere activiteiten. Hierbij staat het kind centraal. Wij stemmen onze visie zoveel mogelijk af op de thuissituatie, binnen de grenzen van ’t Treintje.

Neem direct contact op

’t Treintje ziet zich als mede-opvoeder, naast de hoofd-opvoeders, de ouders. Vanuit deze gedachte worden kinderen begeleid in het opgroeien en stimuleren de leidsters hen in hun ontwikkeling. Veiligheid en vertrouwen zijn basisbegrippen voor de opvang, net als een goede samenwerking met de ouders. Deze begrippen zorgen voor een optimale afstemming betreffende de opvoeding thuis en bij ons op het kinderdagverblijf. Lees meer in het Pedagogisch Beleidsplan.

Pedagogisch Beleidsplan

De Groepen

Beren Groep

voor kinderen van 0 tot 2 jaar

Apen Groep

voor kinderen van 0 tot 2 jaar

Leeuwen Groep

voor kinderen van 2 tot 4 jaar

Aanmelden bij Kinderdagverblijf ’t Treintje

De keuze voor een kinderdagverblijf is niet zomaar gemaakt.

U heeft bepaalde verwachtingen en wilt graag zien waar uw kind terecht komt en bij wie. Daarom kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor een rondleiding bij Kinderdagverblijf ’t Treintje.

Voor een afspraak kunt u bellen naar 013 87 95 271 of een mail sturen via ons contactformulier

direct aanmelden bij ons kinderdagverblijf