Het team van
Kinderdagverblijf ’t Treintje

Maak in sneltreinvaart kennis met ons team. Een gedreven, enthousiaste groep pedagogisch medewerkers welke in het bezit zijn van een passende beroepskwalificatie. Hierdoor bent u verzekerd dat zij voldoen aan de opleidingseisen voor het werken in de kinderopvang. Daarnaast beschikt ons voltallige team over een “Verklaring Omtrent Gedrag” en een EHBO certificaat.

Bent u na deze korte kennismaking benieuwd geworden naar de mogelijkheden binnen ons kinderdagverblijf? Kom dan eens vrijblijvend persoonlijk kennismaken. Maak vandaag nog een afspraak en tel. 013- 879 5271.

Leuk om te weten over mij: naast mijn passie voor het werken met kinderen heb ik nog een passie en dat is dansen. Ik dans graag op Latijnse muziek een salsa of een Bachata.

De leukste activiteit bij ’t Treintje vind ik het connecten met ieder kind op zijn of haar niveau. Ieder kind heeft behoefte aan iets anders en ik vind het mooi om uit te vinden wat ieder kind wil en ze daarmee nog meer veiligheid, vertrouwen en liefde te geven.

Het fijnste aan onze locatie vind ik: dat het kdv ruim is opgezet met een extra speelruimte en een super mooie buitenspeelplaats naast de fijne en open groepen. We zijn altijd in contact met elkaar en vormen mede daarom een hecht team dat goed op elkaar in kan spelen.

Leuk om te weten over mij; dat ik een echte teamplayer ben. In mijn vrije tijd ben ik veel op het voetbalveld te vinden, lekker even verstand op nul en gaan met die banaan. Iedere zondag een wedstrijd en daar hoort natuurlijk een gezellige derde helft bij met een drankje en een dansje.

De leukste activiteit bij ’t Treintje vind ik om lekker te dansen met de kindjes, omdat ik het super leuk vind om te zien dat alle kindjes hun eigen dansmoves hebben en hier ontzettend van genieten

Het fijnste aan onze locatie vind ik: dat we een hele mooie tuin hebben waar we alle kanten mee op kunnen. We kunnen lekker fietsen en rond rennen met de kindjes, maar ook kunnen we samen in de tuin werken dat vinden ze ook heel leuk om te doen.

Leuk om te weten over mij: ik hou van leuke dingen doen met mijn vriendinnen, en lekker een dagje shoppen. Dit alles onder een genot van een lekker hapje en een drankje, dit komt dan ook met regelmaat voor in het weekend. ☺

De leukste activiteit bij ’t Treintje vind ik lekker met de kindjes op de grond spelen/knuffelen. De kids kunnen zo onbezorgd spelen op de grond, en ik kan daar heerlijk van genieten.

Het fijnste aan onze locatie vind ik: dat we midden in het centrum van Alphen zijn. We kunnen er lekker met de kids op uit om lekker te gaan picknicken of ergens een speeltuintje te bezoeken.

Leuk om te weten over mij: ik ben Stefanie van Vugt, ik ben 32 jaar en ik kom uit Tilburg. In 2017 ben ik voor de eerste keer moeder mogen worden van een dochtertje (Lott). In 2018 is onze zoon geboren (Luxx). In mijn vrije tijd geniet ik heerlijk van mijn gezin en gaan we er veel op uit. Ik hou verder van een hapje eten, bioscoopje pakken, shoppen en ijshockey, dit is de sport die mijn vriend beoefend.

Er zijn heel veel activiteiten die ik leuk vind bij het Treintje; knutselen, een heerlijke wandeling maken, knuffelen en lekker gek doen samen (de één op één momentjes met de kinderen). Iedere werkdag is anders en het blijft een feestje met de kids.

Het fijnste aan onze locatie vind ik: het kleine hechte team. Voor zowel ons, maar ook voor de kinderen is dit prettig en dat merk je aan de sfeer die op het kinderdagverblijf heerst. De open verbinding waardoor je heel veel in contact kunt zijn met elkaar en veel weet van alle kinderen.

Leuk om te weten over mij: ik hou van lekker eten en een biertje drinken, dit doe ik dan ook met regelmaat. Op zaterdagochtend struin ik het internet af voor nieuwe recepten en raadpleeg ik mijn kookboeken, ik stel een weekmenu samen en sta dan elke avond met plezier te koken! 🙂

De leukste activiteit bij ’t Treintje vind ik de kerstviering omdat alle kinderen dan hun mooiste feestkleren aan hebben en we met zijn allen genieten van een mooi gedekte tafel en een zelfgemaakt kerstdiner. Gezelliger kan niet!

Het fijnste aan onze locatie vind ik: dat we zo’n groot gebouw hebben, alle groepen zijn erg ruim. We hebben grote slaapkamers bij de groepen, een grote berging voor allerlei binnen- en buitenspeelgoed en als kers op de taart twee extra ruimtes om te spelen en te ontdekken: de binnenspeelruimte en de snoezelruimte.

Leuk om te weten over mij: in mijn vrije tijd breng ik veel tijd door op de manege waar ik mijn paard heb staan. Met mijn paard Blingh rij ik regelmatig wedstrijden en in de zomer geniet ik volop van de ritten in het bos.

De leukste activiteit bij ’t Treintje vind ik boekjes lezen met de kindjes omdat je tijdens dit moment een fijn 1 op 1 contact hebt. Je leert de kindjes iets bij op een ontspannen manier waar je veel afwisseling in hebt.

Het fijnste aan onze locatie vind ik: de ruimte die wij hebben op onze locatie. Door de ramen tussen de groepen heb ik altijd een open gevoel waardoor je je betrokken voelt bij de andere groepen.

Ik zorg graag voor een schone en veilige omgeving waarin zorgeloos gespeeld en geleerd kan worden.