Het team van
Kinderdagverblijf ’t Treintje

Maak in sneltreinvaart kennis met ons team. Een gedreven, enthousiaste groep pedagogisch medewerkers welke in het bezit zijn van een passende beroepskwalificatie. Hierdoor bent u verzekerd dat zij voldoen aan de opleidingseisen voor het werken in de kinderopvang. Daarnaast beschikt ons voltallige team over een “Verklaring Omtrent Gedrag” en een EHBO certificaat.

Bent u na deze korte kennismaking benieuwd geworden naar de mogelijkheden binnen ons kinderdagverblijf? Kom dan eens vrijblijvend persoonlijk kennismaken. Maak vandaag nog een afspraak en tel. 013- 879 5271.

Naam: Jolijn Verhagen
Geb. Datum: 14-08-1984
Functie: Eigenaresse
Groep: Apen, Beren, Leeuwen, Kantoor
Aanwezig: ma-di-wo-do-vr

Leuk om te weten over mij: naast mijn passie voor het werken met kinderen heb ik nog een passie en dat is dansen. Ik dans graag op Latijnse muziek een salsa of een Bachata.

De leukste activiteit bij ’t Treintje vind ik het connecten met ieder kind op zijn of haar niveau. Ieder kind heeft behoefte aan iets anders en ik vind het mooi om uit te vinden wat ieder kind wil en ze daarmee nog meer veiligheid, vertrouwen en liefde te geven.

Het fijnste aan onze locatie vind ik: dat het kdv ruim is opgezet met een extra speelruimte en een super mooie buitenspeelplaats naast de fijne en open groepen. We zijn altijd in contact met elkaar en vormen mede daarom een hecht team dat goed op elkaar in kan spelen.

Naam: Manon de Bruijn
Geb. Datum: 15-10-1992
Functie: Pedagogisch medewerker
Groep: Apen
Aanwezig: ma-di-wo-do

Leuk om te weten over mij; dat ik een echte teamplayer ben. In mijn vrije tijd ben ik veel op het voetbalveld te vinden, lekker even verstand op nul en gaan met die banaan. Iedere zondag een wedstrijd en daar hoort natuurlijk een gezellige derde helft bij met een drankje en een dansje.

De leukste activiteit bij ’t Treintje vind ik om lekker te dansen met de kindjes, omdat ik het super leuk vind om te zien dat alle kindjes hun eigen dansmoves hebben en hier ontzettend van genieten

Het fijnste aan onze locatie vind ik: dat we een hele mooie tuin hebben waar we alle kanten mee op kunnen. We kunnen lekker fietsen en rond rennen met de kindjes, maar ook kunnen we samen in de tuin werken dat vinden ze ook heel leuk om te doen.

Naam: Brigit de Jong
Geb. Datum: 19-09-1995
Functie: Pedagogisch medewerker
Groep: Leeuwen
Aanwezig: ma-di-do-vr

Leuk om te weten over mij: ik hou van leuke dingen doen met mijn vriendinnen, en lekker een dagje shoppen. Dit alles onder een genot van een lekker hapje en een drankje, dit komt dan ook met regelmaat voor in het weekend.

De leukste activiteit bij ’t Treintje vind ik lekker met de kindjes op de grond spelen/knuffelen. De kids kunnen zo onbezorgd spelen op de grond, en ik kan daar heerlijk van genieten.

Het fijnste aan onze locatie vind ik: dat we midden in het centrum van Alphen zijn. We kunnen er lekker met de kids op uit om lekker te gaan picknicken of ergens een speeltuintje te bezoeken.

Naam: Daniëlle van Boxtel
Geb. Datum: 12-08-1996
Functie: Pedagogisch medewerker /                        Assistent leidinggevende
Groep: Apen, beren, leeuwen, kantoor
Aanwezig: di-wo-do-vr

Leuk om te weten over mij: ik hou van lekker eten en een biertje drinken, dit doe ik dan ook met regelmaat. Op zaterdagochtend struin ik het internet af voor nieuwe recepten en raadpleeg ik mijn kookboeken, ik stel een weekmenu samen en sta dan elke avond met plezier te koken!

De leukste activiteit bij ’t Treintje vind ik de kerstviering omdat alle kinderen dan hun mooiste feestkleren aan hebben en we met zijn allen genieten van een mooi gedekte tafel en een zelfgemaakt kerstdiner. Gezelliger kan niet!

Het fijnste aan onze locatie vind ik: dat we zo’n groot gebouw hebben, alle groepen zijn erg ruim. We hebben grote slaapkamers bij de groepen, een grote berging voor allerlei binnen- en buitenspeelgoed en als kers op de taart twee extra ruimtes om te spelen en te ontdekken: de binnenspeelruimte en de snoezelruimte.

Naam: Manon Gijsbrechts
Geb. Datum:22-02-1994
Functie: Pedagogisch medewerker
Groep: Beren en Apen
Aanwezig: ma-di-do-vr

Leuk om te weten over mij: in mijn vrije tijd breng ik veel tijd door op de manege waar ik mijn paard heb staan. Met mijn paard Blingh rij ik regelmatig wedstrijden en in de zomer geniet ik volop van de ritten in het bos.

De leukste activiteit bij ’t Treintje vind ik boekjes lezen met de kindjes omdat je tijdens dit moment een fijn 1 op 1 contact hebt. Je leert de kindjes iets bij op een ontspannen manier waar je veel afwisseling in hebt.

Het fijnste aan onze locatie vind ik: de ruimte die wij hebben op onze locatie. Door de ramen tussen de groepen heb ik altijd een open gevoel waardoor je je betrokken voelt bij de andere groepen.

Naam: Stefanie van Vugt
Geb. Datum:09-06-1987
Functie: Pedagogisch medewerker
Groep: Apen
Aanwezig: ma-vr

Leuk om te weten over mij: ik ben mama van twee lieve kinderen Lott (’17) en Luxx (’18). Ook thuis ben ik een bezige bij en hou ik ervan om thuis leuke dingen te doen met mijn kids, maar ook gaan we er graag op uit. Nog een leuk weetje… over een tijdje ga ik niet meer als van Vugt door het leven. Ik ga trouwen!

Leukste activiteit bij `t Treintje vind ik buiten spelen met de kinderen. Rennen, springen en klimmen met je neus in de buitenlucht. Maar ook vind ik het leuk om te dansen. Al je energie eruit gooien op de pinguïn dans of met kinderen voor kinderen. Lekker lachen en bewegen!

Het fijnste aan onze locatie vind ik dat we de ruimte hebben om te splitsen op een drukke dag. Dat is voor de kinderen fijn maar ook voor de juffies. Door te splitsen creëer je meer rust op de groep en zijn de groepen overzichtelijker.

Naam: Reyhan Onay
Geb. Datum:12-02-1987
Functie: Pedagogisch medewerker
Groep: Apen
Aanwezig: di-wo-do

Leuk om te weten over mij: is dat ik graag tijd doorbreng met mijn gezin. Ook ga ik graag shoppen, uit eten en hou ik van leuke dingen doen met vriendinnen.

De leukste activiteit bij ’t Treintje vind ik lekker gek doen op muziek maar ook het kijken naar aan welke activiteiten de kinderen behoefte hebben, zoals knutselen, buiten spelen of knuffelen, en hier dan op inspelen. Daarvan kan ik genieten!

Het fijnste aan onze locatie vind ik: het knusse gevoel. Het is overzichtelijk en echt een rustgevende omgeving, zowel binnen als buiten.

Naam: Shelley Vogels
Geb. Datum: 11-03-1992
Functie: Pedagogisch medewerker
Groep: Beren
Aanwezig: ma-di-do

Leuk om te weten over mij: ik wandel graag met mijn honden, in het bos of op het strand. Verder ga ik graag een dagje weg naar de stad of juist gezellig een dagje naar de dierentuin.

De leukste activiteit bij ’t Treintje vind ik: alles! Lekker creatief knutselen of juist buiten wat energie kwijt raken door het rennen in de tunnel of het racen op de fietsen. Ook de wandelwagens zijn heel fijn daar kunnen we gezellig met zijn allen  mee wandelen door Alphen.

Het fijnste aan onze locatie vind ik:  de ruimtes, er is veel speelplek voor de kinderen en wanneer het buiten niet zo lekker weer is dan is er in de binnenspeelplaats voldoende ruimte om te spelen.

Naam: Sophie Lambers
Geb. Datum: 19-03-1999
Functie: Pedagogisch medewerker
Groep: Leeuwen
Aanwezig: Ma-di-wo-do

Leuk om te weten over mij: In het weekend zit ik graag op het terras met een hapje en een drankje en het liefst in de zon natuurlijk. Maar ook een serie kijken op de bank maakt mij gelukkig. Ook geniet ik ontzettend van het samen wonen met mijn vriend in Oosterhout!

De leukste activiteit bij ’t Treintje vind ik: eigenlijk alles… ik vind het vooral erg leuk om te zien als de kindjes zo genieten tijdens het spelen of wanneer ze aan het dansen zijn op hun lievelingsliedjes.

Het fijnste aan onze locatie vind ik: dat we zoveel ruimte hebben per groep, maar dat de groepen wel dicht bij elkaar zitten. Daardoor kunnen de kindjes van mijn groep ook af en toe een kijkje nemen bij de andere kindjes, en voel ik me ook gelijk  betrokken bij de andere groepen.

Naam: Inge van der Velden
Geb. Datum: 07-10-1987
Functie: Pedagogisch medewerker
Groep: Beren
Aanwezig: Ma-di-do

Leuk om te weten over mij: Met mijn man Bram en 2 kinderen Thijs (’17) en Maud (’15) wonen wij in Gilze. Ik vindt het leuk om met zijn alle als gezin dingen te gaan ondernemen, of met mijn man te klussen in en om huis maar samen op de bank met een goede serie of film vinden we ook erg fijn.

De leukste activiteit bij ’t Treintje vind ik: samen met de kindjes knutselen vind ik heerlijk! De één op één momenten met de allerkleinste tijdens bijvoorbeeld het flesje geven vind ik ook altijd fijn.

Het fijnste aan onze locatie vind ik: dat je aan de buitenkant niet ziet hoe groot het eigenlijk is. Een mooie herkenbare voorkant en van binnen lekker open door al het glas. We hebben veel verschillende ruimtes en als bonus een super fijne tuin waar de kindjes lekker kunnen spelen bij mooi weer.

Naam: Rachel Evers-Zuidweg
Geb. Datum: 05-12-1999
Functie: Stagiaire
Groep: Apen
Aanwezig: Ma-di

Leuk om te weten over mij: Ik hou ervan om lekker in de bossen te wandelen maar ook gezellig een hapje eten ben ik altijd voor in!

De leukste activiteit bij ’t Treintje vind ik: wat ik erg leuk vind om te doen is om even met de kindjes van de groep te gaan wandelen door het dorp van Alphen en dan overal de diertjes zoeken!

Het fijnste aan onze locatie vind ik: de buitenspeelplaats, voor de kindjes is er voldoende variatie om lekker te spelen  en ontdekken!

Naam: Anita Elissen
Geb. Datum: 14-06-1966
Functie: Huishoudelijk medewerker
Groep:
Aanwezig: wo-do-vr

Ik zorg graag voor een schone en veilige omgeving waarin zorgeloos gespeeld en geleerd kan worden.